AF-Erkend

Begin 1995 is de Erkenningsregeling met het AF-logo door de Koninklijke Vereniging FOSAG (Federatie van Ondernemers in het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf) in de markt gezet. Daarmee kregen schilders, behangers en glaszetters de mogelijkheid zich herkenbaar te onderscheiden. Door versoepeling van de eisen in de Vestigingswet hoeft alleen nog te worden voldaan aan de vereiste van algemene ondernemersvaardigheden voor het verkrijgen van een vestigingsvergunning.
Juist op het vakmanschap wil een kwaliteitsclub als AF echter de nadruk blijven leggen. Slechts wie mede in het bezit is van de diploma’s vak- en bedrijfstechniek wordt toegelaten.

Deelname aan AF biedt zowel de zakelijke als de particuliere opdrachtgever de zekerheid dat deze met een vakbekwaam bedrijf te maken heeft. Extra garantie biedt de technische inspectie. Een onafhankelijke organisatie houdt jaarlijks bij elke deelnemer een uitvoerige inspectie. Tenslotte is er voor de consument een door de minister erkende, laagdrempelige Geschillencommissie.

De juiste keuze
Intussen hebben reeds 2500 bedrijven gekozen voor een herkenbare onderscheiding van de rest van de markt. Deze keuze wordt positief bevestigd door middel van collectieve reclame en promotiemiddelen. Jaarlijks wordt er een inspectie door een onafhankelijke deskundige uitgevoerd. Offertes worden ingezien en er vindt een inspectiebezoek aan een project in uitvoering plaats. NB: AF informeert de deelnemers steeds over de nieuwste ontwikkelingen, die bijdragen aan een hoge kwaliteit, veilige arbeidsomstandiqheden en een beter milieu.

CONTACT

Schuurmans schilderwerken
Baarzenstraat 29
5262 GD Vught

t. 073 656 2613
e. info@schuurmans-schilderwerken.nl