Winterschilder in Vught en omstreken – Schuurmans Schilderwerken.

Als u een echte winterschilder in Vught en omstreken zoekt, bent u bij Schuurmans Schilderwerken aan het juiste adres. Het professionele schilderwerk dat u van ons gewend bent, voor een sterk gereduceerde prijs in de wintermaanden. Ideaal toch? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en verzilver die korting.
*Deze actie is geldig in de wintermaanden en is te gebruiken voor al onze schilderwerkzaamheden

Winterschilderwerk: scherp voordeel op al onze diensten

U kunt de scherpe winterkortingen gebruiken voor al onze diensten. Van buitenschilderwerk tot wandafwerking of zelfs onze glasservice. Onze schilders verzetten mét de juiste verf en de juiste technieken groot kwaliteit schilderwerk in de koude wintermaanden. Bekijk hiernaast al onze diensten of neem direct contact op. Als u de winterschilder vóór september aanvraagt/reserveert, krijgt u extra voordeel van ons!

AF-erkend schilderbedrijf: ook als winterschilders in Vught en omstreken

Schuurmans Schilderwerken is een AF-erkend schildersbedrijf. Dat houdt in dat ons werk uitgevoerd wordt door echte vakmannen die kwaliteit leveren. Ook als winterschilders. Jaarlijks wordt deze erkenning getoetst door onafhankelijke deskundigen. Wie wil er nou geen vakmanschap voor een scherp gereduceerde prijs in de gure wintermaanden? Voor meer informatie over de AF erkenning klikt u hier. Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen? Klik dan hier. 

Onze projecten

Schuurmans Schilderwerken heeft al diverse grote en kleine opdrachten mogen verwezenlijken. Zowel monumentaal als zakelijk en particulier. U kunt ons werk hier bekijken, zodat u een beter beeld krijgt van het vakmanschap van Schuurmans Schilderwerken. 

CONTACT

Schuurmans schilderwerken
Baarzenstraat 29
5262 GD Vught

t. 073 656 2613
e. info@schuurmans-schilderwerken.nl